Hadith Pilihan



BULETIN KEDAI KOPI.

Photobucket

SOFTWARE NAMA NAMA ISLAMI……

Ari ni nak kongsi ngan kengkawan satu lagi software yang kecil.Software ni mengandungi nama nama Islami dan ertinya sekali.So……. kalau ada sapa sapa yang tengah menanti masa untuk menyambut kelahiran atau kalau ada sapa sapa yang nak tahu apa erti nama masing masing……. bleh guna software ni.
Apa apa hal pun jom kita tengok dulu apa yang ada didalam nya:
1
1] Selesai saja proses download…….. anda terus cari kat mana file tu disimpan.Dah jumpa icon dia… double klik.

2
2] Pas tu akan keluar window cam ni…….. klik run..

34
Nanti akan keluar plak window ni..
3] Untuk nama lelaki
4] Untuk nama perempuan

5
Senarai nama lelaki dan ertinya..

6
Senarai nama perempuan dan ertinya..

Kalau ada sapa sapa yang berminat …… bleh klik kat sini:
http://www.ziddu.com/download/13560561/NAMAANAKDLMISLAM.exe.html

Selamat mencuba…………….


P/S: Erti nama saya plak…………… NISBAH.

2 ORANG DAH MINUM KOPI:

Tuan Penasihat said...

bagus ni. orang sekarang main pilih nama anak ikut nama artis jer.

zaly said...

CUBA CARI ERTI NAMA TP.....HA HA HA HA ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BILIK STOR KEDAI KOPI............SILA LAH SELONGKAR....

UPDATE TERKINI FOLLOWER...... LAWATI LAH MEREKA